Publicaties

Nieuwe uitgave boekje Essentiële controlepunten brandveiligheid

19 januari 2013 - Brandveilig Bouwen Nederland

 

Tijdens het BBN Congres "Bouwbesluit en brandveiligheid" op 21 november 2012 hebben Joric Witlox, voorzitter Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) en Elie van Strien, commandant Brandweer Amsterdam-Amstelland, het eerste exemplaar van de nieuwe versie van het boekje "De essentiële bouwkundige controlepunten" gepresenteerd.

Het boekje, die een gezamenlijke uitgave is van BBN en Brandweer Nederland, biedt voor preventisten van brandweer en bouw- en woningtoezicht, gebouweigenaren en gebruikers, verzekeraars, architecten, aannemers, toeleveranciers van bouwmaterialen een middel om na te gaan of er op hoofdpunten tekortkomingen zijn in de brandveiligheid.

Het boekje is gebruiksvriendelijker gemaakt en heeft na elk hoofdstuk een checklist. BBN beveelt aan om deze checklist jaarlijks in te vullen en te archiveren als een eerste stap naar de opbouw van of aanvullend op een gebouwdossier.

Exemplaren van dit boekje kunt u aanvragen via info@bbn.nu. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook is het boekje online beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden.

Door Brandveilig Bouwen Nederland

 

 

Opmerkingen? Geef uw commentaar.Online BouwbesluitTipsNieuwsbrief

Uw naam :
E-mail :
Werkzaam bij :
Uw functie :


Partners


TwitterOmgevingsWeb